Rennen!

Rennen! is mijn tweede boek. De cover werd gemaakt door Caren Limpens. Het boek ligt sinds 13 mei in de winkel.

Loep is 11 jaar en kan alles, behalve stilzitten. Als haar zusje valt en in het ziekenhuis belandt, krijgt Loep de schuld en moet ze voorlopig bij haar oom en tante gaan wonen. En die wonen best ver weg… Loep doet haar best om zich als een rustig meisje te gedragen, zodat ze snel weer naar huis mag. Zo neemt ze zich voor om niet naar het verlaten pretpark Silvaland in het bos te gaan. Ook belooft ze om uit de buurt te blijven van het oude verwaarloosde hotel. Maar voordat ze het weet raakt ze verzeild in een strijd met de grootste pestkoppen van haar nieuwe school. Hiermee brengt ze niet alleen zichzelf maar ook haar nieuwe vriend Walter in gevaar. Is rustig worden het enige wat haar kan helpen?

RENNEN!. GEBONDEN, 224 P. | ISBN: 9789048857173  | € 16.99 | 13-05-2020

Recensies

Heb je Rennen! gelezen? Ik vind het heel leuk als je me laat weten wat je van het verhaal vindt, stuur me een berichtje via de contactpagina.

Dit is wat anderen zeggen over Rennen!:

Bas Maliepaard in Trouw: “beeldend, met psychologisch inzicht; voor de liefhebbers van Woltz en Koens.”

Jaap Friso (JaapLeest): “De Nederlandse schrijfster Cora Sakalli slaagt er goed in om in Rennen de drukte in het hoofd van een meisje te beschrijven.”

NBD-Biblion: “Prachtverhaal, met groot inlevingsvermogen, spanning en vaart verteld. Een boek dat heel veel lezers verdient.”

De Leestafel: ”